Uw winkelwagen is leeg!

Het is niet meer mogelijk om in deze webwinkel te kopen. Deze webwinkel staat te koop. Heeft u interesse? Bel 0251 770 750

Links

Visboot huren

Visboot of sloep huren?

Lekker een dagje op het water doorbrengen? U kunt een sloep of visboot huren bij Visboot Sloep Verhuur Westland. 

In het Westland en Midden Delfland zijn talloze mogelijkheden voor het vissen op snoek, snoekbaars en baars. De wateren richting de Lier, Schipluiden zijn perfect voor het vissen op roofvis. Visboot en sloepverhuur Westland is het adres voor de huur van een visboot of sloep. Onze boten zijn voorzien van alles wat u nodig hebt voor een mooie dag op het water. Wilt u een visboot huren in het Westland? Ontdek de mogelijkheden van Visboot verhuur Westland en omstreken, of neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Met een visboot of sloep van Visboot Sloep verhuur Westland verkent u de mooiste Westlandse vaarroutes. Bekijk onze modellen visboten voor de verhuur. Of bekijk wat voor sloep u in het Westland kunt huren. Onze boten zijn ook te huur met trailer voor uw visvakantie of eigen visbestemming. Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op via Whatsapp.

Bij Visboot sloepverhuur Westland huurt u visboten en sloepen. Bepaal u eigen route. En geniet van het mooie landschap.

Tel: 06 - 54 31 86 92

 

Back to Top