Uw winkelwagen is leeg!

Het is niet meer mogelijk om in deze webwinkel te kopen. Deze webwinkel staat te koop. Heeft u interesse? Bel 0251 770 750

Aanbiedingen

Blog

Geplaatst door in Android Apps op Sep 19, 2015 .

Direct WhatsApp op Android tablet installeren? Open deze webpagina op de tablet en klik op de download knop hieronder:

Klik vervolgens op het WhatsApp bestand dat op de tablet is gedownload en volg de instructies.

Het is mogelijk om WhatsApp te installeren op een Android tablet zonder 3G netwerk of SIM kaart aansluiting. Helaas geeft de Google Play Store maar al te vaak aan dat de tablet niet geschikt is om WhatsApp te installeren. In de Android OS van Sigma Tablet staat WhatsApp overigens standaard voorgeïnstalleerd.

Het is iets lastiger om WhatsApp werkend te krijgen op een willekeurige Android tablet dan op een...

Geplaatst door in Probleemoplossing op Nov 26, 2013 .

Eén van de meest voorkomende klachten bij tablets (en smartphones) is dat de accu of batterij erg snel leeg is. Dit probleem is niet merkgebonden en komt overal voor, dus o.a. Apple, Samsung, LG etc etc. In dit artikel zullen we ons voornamelijk richten op Android apparaten.

Android geeft in de instellingen een goede weergave van het accuverbruik van de tablet: Klik op "instellingen" en dan aan de linkerkant op "accu". Aan de rechterzijde is dan te zien hoe lang de tablet actief is zonder verbonden te zijn geweest met de oplader.

Het scherm

De grootste batterij"vreter" is het scherm. Dit is het licht van het scherm...

Geplaatst door in Probleemoplossing op Jan 13, 2014 .

De Google Play Store is weer een nieuwe foutmelding rijker: dit keer is het de RPC:S-3 Foutmelding. Ook dit keer komt dit voor wanneer een Google account wordt toegevoegd aan een nieuwe tablet/telefoon. De foutmelding doet zich niet meteen voor, het kan na enkele dagen of weken komen. Het is net als bij de RPC:S-5:AEC-0 een probleem wat zich voordoet wanneer er een update is van de Google Play Store en deze niet geïnstalleerd wordt door onbekende reden. Gelukkig is het probleem ook dit keer weer op te lossen en komt het hierna (mits goed uitgevoerd) niet meer terug.

LET OP! Vergeet de Google Services Framework niet in onderstaande...

Geplaatst door in Tablet Hardware op Jan 26, 2014 .

De voeding/adapter voor Empire Electronix M805 nu voor €19,95 incl. verzending binnen Nederland! Sinds begin 2014 levert 112android ook alle AC adapters oftewel oplader/ thuislader voor de Empire Electronix tablets, waaronder de Empire Electronix M805 tablet.

Naast de oplader voor thuis is uiteraard ook de autolader voor de Empire Electronix M805 verkrijgbaar voor €17,95 incl. verzending. Zo kan de tablet ook eenvoudig tijdens het rijden opgeladen worden. Beide opladers hebben een vermogen van 2 Ampere en 5 Volt. Ten slotte is ook de keyboard case voor de M805 leverbaar in zwart en wit.

Op de pagina van de Empire Electronix...

Geplaatst door in Android Apps op Sep 29, 2015 .

De app "Horizon GO" om online televisie mee te kijken van Ziggo, is helaas niet op iedere Android tablet te downloaden. Er wordt aangegeven dat de app niet geschikt of compatible met het apparaat. Dit is heel jammer want via een omweg installeren lukt wel en tv kijken vervolgens ook. Waarschijnlijk om klachten te voorkomen, worden een hoop tablets al uitgesloten in de Google Play Store door Ziggo.

Het is vrij eenvoudig om Horizon te installeren (gelukkig). De download link staat hieronder. Klik deze link aan op de tablet en installeer de app.

​Wij zijn op zoek naar eigenaren van Samsung telefoons waarbij plotseling een roze of paarse streep op het scherm zichtbaar is geworden. Wanneer aan de bovenzijde op het scherm wordt gedrukt (niet te hard) bij de letters UNG van Samsung, dan lijkt de streep minder te worden of te verdwijnen. Ook dit probleem? Laat het ons zsm weten!

Via de website van Samsung kan de telefoon aangemeld worden voor reparatie onder garantie, maar wat dan nog niet duidelijk is, is dat Samsung de telefoons voor reparatie naar Dynafix stuurt. Wanneer er iets van optische schade wordt geconstateerd, dan wordt direct de garantieclaim afgewezen. De klacht...

Geplaatst door in Probleemoplossing op Jul 08, 2016 .

Helaas kunnen we uit ervaring spreken over de sterkte van Gorilla Glass op de Samsung S7 telefoons... Heeft u ook dergelijke ervaringen met gebroken "Gorilla Glass"? In ons geval viel de Samsung S7 Edge van een salontafel van 45cm!!! Laat uw ervaring achter in de comments, wij horen graag uw verhaal.

Zie ook https://112android.nl/blog/roze-of-paarse-verticale-streep-op-samsung-telefoon-oa-s7-edge

Geplaatst door in Probleemoplossing op Dec 04, 2012 .

Android tablets kunnen soms na enige tijd trager of stroperig worden dan toen de tablet net nieuw was. De browser gaat trager, schermen kunnen blijven hangen en de melding dat de app niet reageert verschijnt...("wachten/stoppen"). Heel vervelend, maar het is vaak snel en eenvoudig op te lossen. 

Het probleem ligt veelal in het beschikbare interne geheugen. De meeste apps slaan tijdens het gebruik bestanden op als cache, dit is bijvoorbeeld ook zo met de browser. Plaatjes e.d. worden opgeslagen zodat deze plaatjes niet op iedere website opnieuw geladen hoeven te worden maar rechtstreeks uit het geheugen opgehaald worden. Het grote...

Back to Top