Uw winkelwagen is leeg!
Aanbiedingen

Blog

Geplaatst door in Android Apps op Sep 19, 2015 .

Direct WhatsApp op Android tablet installeren? Open deze webpagina op de tablet en klik op de download knop hieronder:

Klik vervolgens op het WhatsApp bestand dat op de tablet is gedownload en volg de instructies.

Het is mogelijk om WhatsApp te installeren op een Android tablet zonder 3G netwerk of SIM kaart aansluiting. Helaas geeft de Google Play Store maar al te vaak aan dat de tablet niet geschikt is om WhatsApp te installeren. In de Android OS van Sigma Tablet staat WhatsApp overigens standaard voorgeïnstalleerd.

Het is iets lastiger om WhatsApp werkend te krijgen op een willekeurige Android tablet dan op een...

​Wij zijn op zoek naar eigenaren van Samsung telefoons waarbij plotseling een roze of paarse streep op het scherm zichtbaar is geworden. Wanneer aan de bovenzijde op het scherm wordt gedrukt (niet te hard) bij de letters UNG van Samsung, dan lijkt de streep minder te worden of te verdwijnen. Ook dit probleem? Laat het ons zsm weten!

Via de website van Samsung kan de telefoon aangemeld worden voor reparatie onder garantie, maar wat dan nog niet duidelijk is, is dat Samsung de telefoons voor reparatie naar Dynafix stuurt. Wanneer er iets van optische schade wordt geconstateerd, dan wordt direct de garantieclaim afgewezen. De klacht...

Geplaatst door in Android Apps op Sep 29, 2015 .

De app "Horizon GO" om online televisie mee te kijken van Ziggo, is helaas niet op iedere Android tablet te downloaden. Er wordt aangegeven dat de app niet geschikt of compatible met het apparaat. Dit is heel jammer want via een omweg installeren lukt wel en tv kijken vervolgens ook. Waarschijnlijk om klachten te voorkomen, worden een hoop tablets al uitgesloten in de Google Play Store door Ziggo.

Het is vrij eenvoudig om Horizon te installeren (gelukkig). De download link staat hieronder. Klik deze link aan op de tablet en installeer de app.

Geplaatst door in Tablet Hardware op Jan 26, 2014 .

De voeding/adapter voor Empire Electronix M805 nu voor €19,95 incl. verzending binnen Nederland! Sinds begin 2014 levert 112android ook alle AC adapters oftewel oplader/ thuislader voor de Empire Electronix tablets, waaronder de Empire Electronix M805 tablet.

Naast de oplader voor thuis is uiteraard ook de autolader voor de Empire Electronix M805 verkrijgbaar voor €17,95 incl. verzending. Zo kan de tablet ook eenvoudig tijdens het rijden opgeladen worden. Beide opladers hebben een vermogen van 2 Ampere en 5 Volt. Ten slotte is ook de keyboard case voor de M805 leverbaar in zwart en wit.

Op de pagina van de Empire Electronix...

Geplaatst door in Probleemoplossing op Jan 13, 2014 .

De Google Play Store is weer een nieuwe foutmelding rijker: dit keer is het de RPC:S-3 Foutmelding. Ook dit keer komt dit voor wanneer een Google account wordt toegevoegd aan een nieuwe tablet/telefoon. De foutmelding doet zich niet meteen voor, het kan na enkele dagen of weken komen. Het is net als bij de RPC:S-5:AEC-0 een probleem wat zich voordoet wanneer er een update is van de Google Play Store en deze niet geïnstalleerd wordt door onbekende reden. Gelukkig is het probleem ook dit keer weer op te lossen en komt het hierna (mits goed uitgevoerd) niet meer terug.

LET OP! Vergeet de Google Services Framework niet in onderstaande...

Geplaatst door in Probleemoplossing op Nov 26, 2013 .

Eén van de meest voorkomende klachten bij tablets (en smartphones) is dat de accu of batterij erg snel leeg is. Dit probleem is niet merkgebonden en komt overal voor, dus o.a. Apple, Samsung, LG etc etc. In dit artikel zullen we ons voornamelijk richten op Android apparaten.

Android geeft in de instellingen een goede weergave van het accuverbruik van de tablet: Klik op "instellingen" en dan aan de linkerkant op "accu". Aan de rechterzijde is dan te zien hoe lang de tablet actief is zonder verbonden te zijn geweest met de oplader.

Het scherm

De grootste batterij"vreter" is het scherm. Dit is het licht van het scherm...

Geplaatst door in Probleemoplossing op Okt 26, 2012 .

Een andere veelvoorkomende fout in de Google Play Store is de RPC:AEC:0 met de melding "...kan niet worden gedownload wegens een fout. (Fout bij het ophalen van informatie van de server. RPC:AEC:0)"

Ook deze fout is redelijk eenvoudig om op te lossen. In de video hieronder is te zien welke stappen er gevolgd moeten worden. Geeft de Play Store ook een "serverfout"? Lees dan de aanwijzingen onder de video. Binnen 2 minuten werkt de Play Store weer naar behoren en is de RPC:AEC:0 foutmelding verdwenen!

Werkt de Play Store nog niet? Verwijder dan ook de update van de Play Store als dit wordt aangegeven in Instellingen>Apps>Google...

Geplaatst door in Probleemoplossing op Jul 01, 2012 .

Vele Android apparaten kunnen om verschillende redenen een foutmelding geven (zoals de DF-BPA-13 "fout bij het verwerken van aankoop") met het downloaden van apps uit de Google Play Store (voorheen de Google Market).

Dit probleem is eenvoudig op te lossen en doet zich voor zover bekend eenmalig voor. (uiteraard blijft deze melding verschijnen totdat het opgelost wordt!) In de video hieronder is te zien welke stappen er gevolgd moeten worden. Geeft de Play Store ook een "serverfout"? Lees dan de aanwijzingen onder de video. Binnen 2 minuten werkt de Play Store weer naar behoren en is de DF-BPA-13 foutmelding verdwenen!

Werkt de Play...

Back to Top